Lighten it with flowes - madebymo

Is uw bedrijf toe aan wat kleur en verfrissing? Met het bloemen abonnement van madebyMO worden de verschillende bedrijfsruimtes elke week voorzien van een originele bloemencreatie of speciaal object. Deze objecten bestaan uit lang houdbare, plantaardige materialen, die geen verzorging nodig hebben.

Alle bedrijfs bloemen madebymo
Bloemen voor kantoor en balie

Een prachtig pand, een moderne balie, een ruime vergaderzaal, zonder bloemen zegt het niets! Bloemen en planten maken een ruimte toegankelijk en aangenaam. Bij binnenkomst een mooi boeket of stoere combinaties van cactussen op de balie creëert een uitnodigende sfeer.

Elke week vervangen wij de vaas met bloemen voor een nieuwe, verassende kleurencombinatie


Bruidsbloemen
Bloemen voor hier en daar

Er zijn al heel wat coole projecten voorbij gekomen. We denken groter dan een kantoorpandje. Bij PON Dealer Amersfoort konden wij onze creativiteit heel goed benutten. Meters hoge bloemstukken ziet u al staan te pronken als u op de hoek voor het stoplicht staat. In het gesprek kwam naar voren dat er natuur naar binnen moest, en wel een soort waterkant, vandaar de keuze van grassen en bloemen die doen denken aan bloemen die u langs de sloot ziet staan. Een gigantische showroom kreeg een aangename sfeer door de creaties van MO. Afscheidingen van lange bakken met grassen, waar de kleuren van PON in zijn terug te vinden, geven privacy.

Flowfabric:
Wauw! wat een gaaf oud pand! Van buiten en van binnen een heel stoer bedrijf. Hierbij hebben we gewerkt met berkenboomstammen als afscheidingen van de bureaus. Een hele gave klus om te bedenken en uit te voeren.

Cito Arnhem:
Een klus zonder echte planten, echte bloemen en zijde bloemen. Een geheel vrije opdracht in samenwerking met TODD Reclamestal. Meters hoge plexiglaskokers gedecoreerd met elementen uit de natuur uitgevoerd met onnatuurlijke materialen. Rollen ijzerdraad zijn er doorheen gegaan. Wikkelen, wikkelen, wikkelen. Met een verbluffend eindresultaat!


Bloemen voor bar en zo

Op donderdag zet madebyMO altijd de horeca klanten in de bloemetjes. Heerlijk, voordat het weekend van start gaat staan alle bloemen te stralen. De bar weer helemaal fris en de dinertafeltjes gereed voor romantiek!


Lighten it with flowers - madebymo

Bedrijfsbloemen aanvraag

Ik fris mijn bedrijf op met bloemen!

Meet de bloemist Madebymo Meet de bloemist

Hoi, ik ben Monique, oftewel, MO! Bloemist betekent meer voor mij dan alleen een mooi bosje bloemen samenstellen. Voor mij is het een vorm van kunst. Hier kan ik al mijn creativiteit en passie in kwijt. Verschillende kleurcombinaties en bloemsoorten zie ik als een uitdaging. Lekker speels, geen stijve pakketjes. Door goed te luisteren naar de wens van de klant en mijn eigen ervaring en kennis van plantaardige vormgeving toe te passen, creëer ik bloem en design op maat. Benieuwd naar mijn creaties? Neem een kijkje in mijn portfolio!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Madebymo

Is uw interesse gewekt of heeft u een vraag? Ask Monique! Met haar ervaring in de wereld van design en bloemen staat zij u graag te woord!

Onze klanten