Say it with flowes - madebymo

Bij een huwelijk horen bloemen! De keuze daarvan ligt heel persoonlijk. Met uw input en mijn ervaring in de wereld van design en bloemen maken we het plaatje compleet op de mooiste dag van uw leven.

We starten de samenwerking met een persoonlijk gesprek waarin goed wordt geluisterd naar uw wensen. Vervolgens maken wij verschillende ontwerpen waaruit u een keuze kunt maken. Voordat de grote dag aanbreekt wordt alles nog eens tot in de puntjes doorgenomen, zodat er niks mis kan gaan zodra u elkaar het ja-woord geeft!

Alle bruids bloemen madebymo
Bloemen voor hem en haar

Het bruidsboeket is een belangrijk onderdeel van deze speciale dag. Deze moet opvallen en matchen met de gehele setting! Met prachtige details en mooie kleurencombinaties maken we hier echt iets persoonlijks van.

Voor de man mag een corsage niet ontbreken! Oftewel, het bruidsboeket in het klein. Deze maken we namelijk net zo persoonlijk en gedetailleerd als het boeket. Daarnaast worden de corsages met extra zorg en aandacht gemaakt, niks geen slappe bloemen in de loop van de middag, alle corsages worden voorzien van waterbuisjes en bevestigd met magneetjes in plaats van onhandige speldjes.


Bruidsbloemen
Bloemen voor hier en daar

Bloemen creëren sfeer en warmte! Hoe mooi zou het dan zijn als de gehele setting is voorzien van kleurrijke creaties, die mooi op elkaar zijn afgestemd?!

Ziet u het al voor zich? De weg naar de ceremonie wordt aangeduid met krijtborden en er staan fonkelende kaarsen langs het pad. Jullie worden verwelkomd in een prachtige ceremoniezaal waar de geur van bloemen u tegemoet komt. De gasten zitten klaar, aan de stoeltjes hangen bloemen en rozenblaadjes banen de weg naar jullie toekomst.


Bloemen voor hem en haar

Bloemdecoratie gaat verder dan alleen in een vaas of als boeket. Een perfect gedekte dinertafel ziet er sfeervoller uit met vrolijke bloemen in vaasjes en gestrooide rozenblaadjes.

Tijdens de toost geniet u van een smaakvolle taart, deze kunnen wij in samenwerking met de taartenbakker decoreren met verse bloemen. De taart ziet er fantastisch uit en geurt ook nog eens heerlijk.

Trouwt u op het prachtige Landgoed de Salentein? Gefeliciteerd! In samenwerking met de de wedding planner van de Salentein, Arv&Mayk en de Gebakkerij kunnen wij uw dag tot een prachtig plaatje kleuren.


Say it with flowers - madebymo

Bruidsbloemen aanvraag

Ik stap in het huwelijksbootje met bloemen!

Meet de bloemist Madebymo Meet de bloemist

Hoi, ik ben Monique, oftewel, MO! Bloemist betekent meer voor mij dan alleen een mooi bosje bloemen samenstellen. Voor mij is het een vorm van kunst. Hier kan ik al mijn creativiteit en passie in kwijt. Verschillende kleurcombinaties en bloemsoorten zie ik als een uitdaging. Lekker speels, geen stijve pakketjes. Door goed te luisteren naar de wens van de klant en mijn eigen ervaring en kennis van plantaardige vormgeving toe te passen, creëer ik bloem en design op maat. Benieuwd naar mijn creaties? Neem een kijkje in mijn portfolio!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Madebymo

Is uw interesse gewekt of heeft u een vraag? Ask Monique! Met haar ervaring in de wereld van design en bloemen staat zij u graag te woord!

Onze partners

MadebyMo - bloeiend design
Landgoed salentein
ARV & Mayk
Gebakkerij cake design